Vidéki man

Egy sikeres vidéki férfi élete...

A vidéki férfi sikeresnek és boldognak érzi magát

61800840_2218928311495667_7851700215705763840_o.jpg

Vidéki man miért érzi magát sikeresnek és boldognak? Megpróbálom kifejteni.

Vidéki man egészsége rendben van. Jól érzi magát a bőrében. Az egészsége megőrzése érdekében nap mint nap cselekszik (pl. séták, tornagyakorlatok, egészséges étkezés). Mivel jól érzi magát, nagyobb türelemmel tud viszonyulni a problémákhoz.

Vidéki man igyekszik a káros szint alatt tartani a stresszt csökkentéssel, megelőzéssel, megfelelő kezeléssel. Például nem vállal túl sok feladatot; tudatosan kerüli az elkerülhető konfrontációkat; tudatosan választja ki a céljait és ennek megfelelően, céltudatosan cselekszik.

Vidéki man családi élete boldog, kiegyensúlyozott. Törekszik arra, hogy jó férj és jó apa legyen. Például kiveszi a részét a házimunkából; igyekszik segíteni a vele egy fedél alatt élőket abban, hogy ők is jól érezzék magukat a bőrükben és ők is elérjék a kitűzött céljaikat. Vidéki man a családfő... jó értelemben.

Vidéki man lelki élete rendben van. Gyakorló római katolikus, nap mint nap imádkozik, minden vasárnap misére jár és próbálja a Krisztusi tanítás szerint élni a mindennapjait. A legtöbbször a "Miatyánk.." imával hívja segítségül Istent. Ezen ima szavai sokszor segítették már ki akkor, amikor a helyes lépésen törte a fejét egy problémánál vagy megtorpanásnál.

Vidéki man munkája hasznos és élvezi. Hisz abban, hogy amit csinál az hasznos a környezetének, a térségének, a hazájának. Képes és hajlandó arra, hogy a jogosan elvárható szintnél több tevékenységet vállaljon fel, több eredményt produkáljon a munkaadójának.

Vidéki man sokak által tisztelt tagja a helyi közösségnek. Becsületes, megbízható embernek tartják akik ismerik. Vidéki man gyakran vállal fel olyan tevékenységeket, amelyekre senki nem kérte, senki nem fizet érte, de hasznára van vele a közösségének.

Nem tudom észrevetted-e, hogy minden boldogság-, illetve siker-faktornál feltüntettem néhány példát arra vonatkozóan, hogy Vidéki man mit tesz ezen eredményekért. Szeretném erre hangsúlyosan is felhívni a figyelmed: A boldogság és a siker nem jön magától. Ezért nap mint nap tenni kell!

Fontos adalék, hogy Vidéki man-nek minden területen vannak újabb és újabb célkitűzései. Olyan új lépések, amelyek egy magasabb szintre vezetnek.

Hogy Vidéki man pontosan miket is tesz meg a sikerért, az hamarosan nem lesz már többé titok. Újabb és újabb bejegyzéseken keresztül válik ez bárki számára megismerhetővé ezen a blogon...

A bejegyzés trackback címe:

https://sikeresvideki.blog.hu/api/trackback/id/tr4415344968

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Vidéki man

Vidéki man egy kisvárosban él. A harmincas éveit tapossa. 3 kiskorú gyermeket nevel. Boldog és sikeres. Hogy lehetséges ez? Ismerd meg a titkokat! Olvass tovább!

Friss topikok

Facebook oldaldoboz

süti beállítások módosítása